"derotsmuur.be"

sfeervol vakantiehuis, huisdier
toegestaan, nabij Durbuy

 

 

ALL-IN prijzen**De eigenaars van: derotsmuur.be

Van harte welkom op onze groene website.

De dichte Ardeense wouden met hun vele wandelmogelijkheden, de uitgestrekte horizon van de Hoge Venen, snelstromende riviertjes zoals le Semois, le Lesse, l' Aisne, l' Ourthe, de rust van de abdijen, de gastronomie en zijn gamma van artisinale producten, bieren en kazen, chocolade, confituur, ….

Op Vlamingen en Nederlanders schijnen ze een bijzondere aantrekkingskracht uit te oefenen. En ook op ons. Dit is één van de redenen waarom we gekozen hebben voor de aankoop van een typisch ardeens huis opgbouwd uit natuurlijke rotssteen van miljoenen jaren oud. Om zelf rust te vinden en andere mensen te laten kennismaken met de rust die de natuur ons geeft.

Boekingen via ons Boekingsformulier

Paasbloem in de ardennen
Leef elke dag...der kleine momenten .. die we vaak niet meer willen zien...


De Flatscreen- tv's en dvd-spelers en een 900-tal DVD's garanderen voor de nodige ontspanning te zorgen als het guur weer is. Verken nu onze website en ontdek of (her) ontdek de Ardennen in een ander daglicht, hun ongewone kanten, de zeer oude geschiedenis, hun artisinale producten, de bossen, planten en dieren..hun rust en eenvoud , alsook hun kunst, musea, activiteiten ...
Groetjes Olivia

Boek nu via :
Boek info tele