"derotsmuur.be"

sfeervol vakantiehuis, huisdier
toegestaan, nabij Durbuy
0474 782 130

 

 

ALL-IN prijzen**De eigenaars van: derotsmuur.be

Van harte welkom op onze groene website.

De dichte Ardeense wouden met hun vele wandelmogelijkheden, de uitgestrekte horizon van de Hoge Venen, riviertjes zoals de Semois, de Lesse, de Aisne, de Ourthe, de rust van de abdijen, de gastronomie en zijn gamma van artisinale producten, bieren en kazen, chocolade, confituur, ….

Op Vlamingen en Nederlanders schijnen ze een bijzondere aantrekkingskracht uit te oefenen. En ook op ons. Dit is één van de redenen waarom we gekozen hebben voor de aankoop van een typisch ardeens huis opgbouwd uit natuurlijke rotssteen van miljoenen jaren oud.. Om zelf rust te vinden en andere mensen te laten kennismaken met de rust die de natuur ons geeft.

Om het jullie gemakkelijk te maken hebben we ervoor gezorgd dat alle onkosten zoals verbruik water, electriciteit, schoonmaak, WI-FI, gas, toeristenbelasting, ophaling huisvuil, Sabam, en nog veel meer zijn inbegrepen in onze huurprijs. (ALL-In) Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent en u niet voor onnodige verrassingen (kosten) komt te staan. Zie details bij: Onze huurprijzen

Boekingen via ons Boekingsformulier

Paasbloem in de ardennen
Leef elke dag...der kleine momenten .. die we vaak niet meer willen zien...


De Flatscreen- tv,s en dvd-speler en een 800-tal DVD's garanderen de nodige ontspanning als het guur weer is. Verken nu onze website en ontdek of (her) ontdek de Ardennen in een ander daglicht, hun ongewone kanten, de zeer oude geschiedenis hun artininale producten, de bossen, planten en dieren..hun rust en eenvoud , alsook hun kunst, musea, activiteiten ... .
Groetjes Nancy: info@derotsmuur.be
GSM: (0032) 0474 782 130
zie wetgeving Corona maatregelen ...