derotsmuur.be: sfeervolle vakantiewoning voor 8 personen en hond in hartje ardennen, huisje huren in de ardennen, airsoft in de ardennen

ALL-IN PRIJZEN

Alle onkosten zoals verbruik water, electriciteit, gas, begin en eindschoonmaak (*), toeristenbelasting, huisdieren, WIFI, digitale tv van Belgaçom, huisvuilophaling zijn in onze huurprijs inbegrepen, met als grote voordeel dat u voor geen onaangename verrassingen komt te staan.

De rotsmuur is een zeer sfeervol en rustig gelegen alleenstaand vakantiehuis met 4 slaapkamers voor max. 8 personen en uw huisdieren met eigen terrein 1000 m2 en achterliggend bos van 40 hectare ( 40.000 m2)
Voor inlichtingen: +32 (0)474 782 130 of email: derotsmuur@gmail.com

7,5 euro*per dag/per persoon all-in prijzen

* op voorwaarde dat u met 8 pers. komt gedurende 1 week in laagseizoen

Tijd nemen voor rust.... Ontspanning.... Wandelen.... Onthaasten.... Teambuilding.... Tijd nemen voor jezelf...
6 kuipzetels
Ons Hoeksalon
authentike slaapkamer
kampvuur in de tuin
eerste terras


Deze 19de eeuwse sfeervolle alleenstaand ardeense woning zal menig bezoeker comfort en rust kunnen bieden. Het uitzicht op de bovenrivier "de Aisne" en de talrijke bossen 40 hectare rondom het vakantiehuis geeft "derotsmuur.be" een uniek en rustgevend karakter, daar waar menig kunstenaar zijn creativiteit kan ontplooien.
Dit vakantiehuis heeft alle comfort en zal menig vakantiebezoeker bekoren; zoals donsdekbedden, digitale tv van Belgacom, WIFI, groot aanbod dvd's (660 stuks ) en 2 salons waar u heerlijk in kan vertoeven.
Aisne, een schatkamer van natuur en landschap, bevallige heuvelrijen, uitgestrekte wouden, woeste rotspartijen, snelle wilde riviertjes, dorpen en gehuchten waar de tijd is blijven stilstaan. Aisne is beslist één van de mooiste dorpen uit de vallei van de Ourthe en de Aisne. Het dorp "Aisne" is een deel
gemeente van "Durbuy", het kleinste stadje van België.
airsoft in bosrijke omgeving ardennen.

last update 11/1/2019