derotsmuur.be: sfeervolle vakantiewoning voor 8 personen ardennen hond toegestaan huisje huren in de ardennen, airsoft in de ardennen
De rotsmuur is een zeer sfeervol en rustig gelegen alleenstaand vakantiehuis met 4 slaapkamers voor max. 8 personen en uw huisdieren Kunnen verblijven. Een gedeelte van de tuin is is omheind voor de huisdieren en kinderen
(een terrein 1000 m2 en achterliggend bos van 40 hectare)


Voor inlichtingen: +32 (0)474 782 130 of email: derotsmuur@gmail.com

ALL-IN PRIJZEN

Alle onkosten zoals verbruik water, electriciteit, gas, begin en eindschoonmaak (*), toeristenbelasting, huisdieren, WIFI, digitale tv van Belgaçom, huisvuilophaling zijn in onze huurprijs inbegrepen, met als grote voordeel dat u voor geen onaangename verrassingen komt te staan.

7,5 euro*per dag/per persoon all-in prijzen * op voorwaarde dat u met 8 pers. komt gedurende 1 week in laagseizoen

Aankomende activiteit
Zondag 28/04/2019 - Brocante de Banneux van 7 tot 17 uur - Parkings des Apparitions - Av. Jean Pol II
www.brocantedebanneux.be - 0474 37 24 38
Tijd nemen voor rust.... Ontspanning.... Wandelen.... Onthaasten.... Teambuilding.... Tijd nemen voor jezelf...
6 kuipzetels
authentike slaapkamer
eerste terras
ardeens barbeque
honden speelbos


Deze 19de eeuwse sfeervolle alleenstaand ardeense woning met honden speelbos, zal menig bezoeker comfort en rust kunnen bieden. Het uitzicht op de bovenrivier "de Aisne" en de talrijke bossen 40 hectare rondom het vakantiehuis geeft "derotsmuur.be" een uniek en rustgevend karakter, daar waar menig kunstenaar zijn creativiteit kan ontplooien.
Dit vakantiehuis heeft alle comfort en zal menig vakantiebezoeker bekoren; zoals donsdekbedden, digitale tv van Belgacom, WIFI, groot aanbod dvd's (660 stuks ) en 2 salons waar u heerlijk in kan vertoeven. Deels afgesloten tuin voor de honden en Ardeense barbeque, Aisne, een schatkamer van natuur en landschap, bevallige heuvelrijen, uitgestrekte wouden, woeste rotspartijen, snelle wilde riviertjes, dorpen en gehuchten waar de tijd is blijven stilstaan. Aisne is beslist één van de mooiste dorpen uit de vallei van de Ourthe en de Aisne. Het dorp "Aisne" is een deelgemeente van "Durbuy", het kleinste stadje van België.
airsoft in bosrijke omgeving ardennen.

last update 20/4/2019